Gündem Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı yayında!

Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı yayında!

13.12.2016 - 10:53 | Son Güncellenme:

Bana Sevmeyi Anlat yoluna dolu dizgin devam ediyor. Fox Tv ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi Bana Sevmeyi Anlat son yayınlanan 15. bölümde, Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutlu oluyorlar. Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanında ise Leyla ile Alper'in arasındaki sahneler geceye damga vuracak...

Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı yayında

Bana Sevmeyi Anlat yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisi bu hafta yine çok konuşulacak. Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat 16. yeni bölümü ile 19 Aralık 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox Tv'de.

Haberin Devamı

FOX'TAN "BANA SEVMEYİ ANLAT"AÇIKLAMASI!

"Bana Sevmeyi Anlat" dizisinin aralık ayı sonunda ekrana veda edeceği iddia edilmişti. Fox yetkilileri, dizinin çekimlerinin devam ettiğini, şu an için yayından kalkmasının söz konusu olmadığını belirtti.

BANA SEVMEYİ ANLAT 16. BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT 15. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bana Sevmeyi Anlat son bölümde Leyla ile Alper Haşmet gözaltına alındığı için mutludur. Fakat gözden kaçırdıkları şey Haşmet’in yaş tahtaya basmayacağıdır. Ezgi ise Engin’i uyarmak için harekete geçer ancak geç kalmıştır… Alper ve Leyla aşklarının önlerindeki engeli aşmaya çabaladıkça daha da köşeye sıkışmaktadır. Canan yaptığı araştırmada Leyla’nın kızı olduğunu öğrenir. Bundan sonraki hamlesi için cesarete ihtiyacı vardır. Berna, Onur’dan kurtulmak istese de Onur’un saplantılı aşkı başına bela olacaktır.