Gündem Bana Sevmeyi Anlat son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Bana Sevmeyi Anlat son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

15.01.2017 - 11:36 | Son Güncellenme:

Bana Sevmeyi Anlat 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat dizisi tüm gizli gerçeklerin açığa çıktığı, heyecan dolu son bölümüyle ekrana geldi. Alper’in Berna’yla olan ilişkisine son vererek, onu evden kovmasının ardından Berna elindeki son kozu kullanmaya karar verdi. Haşmet’e Alper ve Leyla arasındaki ilişkinin boyutunu söyleyen Berna, büyük bir bombanın fitilini ateşleyince Haşmet, intikam almak için harekete geçti... İşte Bana Sevmeyi Anlat 21. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları..

Bana Sevmeyi Anlat son bölümden sonra 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Pazartesi akşamları ekrana gelen ilgiyle takip edilen dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Dolunay Soysert, ve Mustafa Üstündağ gibi usta isimler yer alıyor. Ay yapım imzalı sevilen dizi Bana Sevmeyi Anlat 21. bölüm yayınlandı.İşte son bölüm...

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

LEYLA ANNESİNİ ÖĞRENİYOR

Leyla’ya gerçekleri söylemek için doğru zamanı bekleyen Canan, yaşananların ardından daha fazla bekleyemeyip, Leyla ile konuşmaya karar verecek. Leyla için şok etkisi yaratan bu durumun ardından yaşanacaklar, Bana Sevmeyi Anlat’ın yeni bölümünde heyecanla izlenecek.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'u etkisi altına alan kar, Bana Sevmeyi Anlat ekibinin de eğlencesi oldu. Çekimlerin arasında kardan adam yapan ekibin eğlencesi fotoğraflara yansıdı. Seda Bakan ve Kadir Doğulu’nun yaptığı kardan adama, setin küçük oyuncuları da yardım etti. Kardan adamın ardından kar topu oynamayı da ihmal etmeyen ekip, bu eğlenceleri anların fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM ÖZETİ

Berna’nın söyledikleri Haşmet’in büyük öfkesine neden olur. Artık tüm kartlar açılmıştır. Leyla, Haşmet’in ortadan kaybolmasıyla iyice gerilir. Alper, Leyla’yı sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da nasıl bir belayla mücadele edeceklerini düşünmektedir.

Engin, Haşmet’in kendisine ulaşmamasından şüphelenmektedir, savaşın başladığına neredeyse emindir. Canan, tüm olan bitenin üzerine bir de gizli tehdit altındadır. Herkes için bu bir milattır; hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…