Gündem Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölümde taşlar yerinden oynuyor!

Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölümde taşlar yerinden oynuyor!

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin yeni dizisi Bana Sevmeyi Anlat 8. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Alper ve Leyla arasında yaşananlar her şeyin seyrini değiştirecek. Bana Sevmeyi Anlat 8. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölümde taşlar yerinden oynuyor

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölümde Alper'in Leyla'yı öptüğü kamera görüntülerini izleyen Canan görüntüleri Haşmet'e izletecektir. Bana Sevmeyi Anlat 8. yeni bölüm fragmanları 21 Ekim Cuma saat 20:00'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 8. BÖLÜM ÖZETİ

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de FOX'ta.

BANA SEVMEYİ ANLAT 8. BÖLÜM FRAGMANI