Ege Barış Alıcı Süper Lig yolcusu

Barış Alıcı Süper Lig yolcusu

18.04.2018 - 23:58 | Son Güncellenme:

Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Altınordu’da genç sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı’ya, Galatasaray ve Göztepe’den sonra Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in de talip olduğu öğrenildi.

Barış Alıcı Süper Lig yolcusu

Spor Toto 1. Lig’de Play Off hattında yer alan Altınordu’nun genç sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı’yla Spor Toto Süper Lig’deki İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir’in ilgilendiği öğrenildi. Süper Lig’de şampiyonluk yarışı içinde olan Başakşehir gelecek sezon için transfer hamlelerine başladı. İstanbul ekibinde yetkililer, kırmızı lacivertlilerin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Barış Alıcı’yla yakından ilgileniyor. Daha önce Altınordu’nun gençlerinden Cengiz Ünder’i takımına alan ve 2016-2017 sezonunda 13 milyon euro bonservis bedeliyle Roma’ya satan Başakşehir, yeni dönem transferi için yine ilk olarak kırmızı lacivertli kulübün kapısını çaldı.

Haberin Devamı

10 gol 9 asist

Altınordu’nun U19 takımından A Takımı’na yükselen ve attığı gollerle takımına büyük destek sağlayan Barış bu sezon görev aldığı 27 karşılaşmada 10 gol 9 asist kaydetti. Altınordu genç orta saha için 3 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bonservis konusunda taviz vermeyen başkan Seyit Mehmet Özkan’ın sezon sonunda Barış’la birlikte savunmanın sağında görev alan ikizi Kerim Alıcı’yı da aynı kulübe göndermeyi planladığı ifade edildi. Öte yandan Galatasaray gibi büyük kulüplerinde istediği Barış’ı, Göztepe’nin de transfer etme girişiminde bulunduğu Başkan Mehmet Sepil ve Teknik Direktör Tamer Tuna’nın genç oyuncuyu tribünden takip ettiği belirtildi.

Yazarlar