Bartın BARTIN’DA HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

BARTIN’DA HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

25.11.2014 - 14:58 | Son Güncellenme:

.

BARTIN’DA HUZUR TOPLANTISI YAPILDI

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde, Ağdacı Mahallesi sakinlerinin katılımıyla sorumluluk alanı huzur toplantısı yapıldı.
Ağdacı Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen sorumluluk alanı huzur toplantısı, Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Ağdacı Mahallesi Muhtarlığı ile Ağdacı Gaffar İlköğretim Okulu ortaklaşa düzenlendi. Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıya, Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, bazı şube müdürleri, Ağdacı Mahallesi Muhtarı, Ağdacı Gaffar İlkokulu Müdürü katıldı.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bartın ilinin ve ilçelerinin daha huzurlu ve güvenli olmasına yönelik Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli gece gündüz demeden, soğuk sıcak hissetmeden günün 24 saati özverili bir şekilde çalışmaya devam ederken, yapılan çalışmalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Suç ve suçluyla amansız mücadelesini büyük bir kararlılık içerisinde sürdüren Bartın Emniyet Müdürlüğü bu bağlamda sürüdürülen çalışmalarına bir yenisini ekledi. Halkın huzuru polisin onurudur fikrinden yola çıkan Bartın Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanı huzur toplantısı gerçekleştirdi" denildi.
Ağdacı Gaffar İlkokulu Konferans Salonu‘nda gerçekleştirilen toplantının başlangıcında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz, Ağacı Mahallesi’nin yanı sıra il merkezi ve ilçelerinde polis sorumluluk alanında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.