Adana Baş: "Büyükler bizim için yarınların aynasıdır"-Adana Haberleri

Baş: "Büyükler bizim için yarınların aynasıdır"-Adana Haberleri

25.03.2015 - 12:51 | Son Güncellenme:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez" dedi.

Baş: Büyükler bizim için yarınların aynasıdır-Adana Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, "Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez" dedi.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Adana Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. İl Divan Heyetinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ve kadın kolları yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Huzurevi’nde kalan yaşlı vatandaşların hal ve hatırları soruldu, onlarla birlikte hoş sohbetler yapıldı.
Yusuf Baş’ın huzurevi sakinlerine ayrı ayrı hediyeler dağıttığı ve çeşitli ikramlarda bulunulduğu etkinliğin sürprizi ise Grup Göktürkler ve folklor ekibi oldu. Büyükşehir Belediyesi folklor ekibinin halaylarıyla hareketlenen huzurevi sakinleri, Grup Göktürk’ün türküleriyle coştu. Huzurevi sakinlerinin kıvrak oyunlarına MHP Adana İl Kadın Kolları yöneticileri de eşlik ederek, onların mutluluğuna ortak oldular.
Etkinlikte, Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı da hazır bulundu.
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı kısa değerlendirmede, “Bugün burada, hayatımızın yaşlısı değil, ulu çınarları olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Çevremizdeki her büyüğümüz, aslında bizim yarınımıza ayna tutuyor. Bu aynaya bakan insan, büyüklere saygıda kusur etmez, edemez. Dolayısıyla evimizdeki büyüklerden başlayarak, komşumuzdaki, mahallemizdeki, huzurevlerindeki ve özetle şehrimizdeki büyüklerimizle yakından ilgilenmek, onları sevmek ve saygıda kusur etmemek lazım. Bu vesileyle, bizler için rahmet sebebi olduklarına inandığımız bütün büyüklerimizin ellerinden öpüyor, hepsine sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler niyaz ediyorum” dedi.