Ankara Başbakan Yıldırım Şehit Cenazesine Katıldı

Başbakan Yıldırım Şehit Cenazesine Katıldı

04.02.2018 - 15:38 | Son Güncellenme:

Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis hudut bölgesine düzenlenen saldırıda şehit olan askerin cenaze törenine katıldı, şehit TEDAŞ işçisinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başbakan Yıldırım Şehit Cenazesine Katıldı

HATAY (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı sırasında, terör örgütü PYD/PKK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinden Kilis hudut bölgesine düzenlenen saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın cenaze törenine katıldı.

Haberin Devamı

Şehit Bayram için Kırıkhan Asri Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay Valisi Erdal Ata ile bazı milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başbakan Yıldırım, cenaze namazı öncesinde şehidin babası Mustafa Bayram'a taziyelerini iletti.

Bayram'ın kardeşlerinin askeri üniforma ile katıldığı törende, Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin naaşı Kırıkhan Şehitliği'nde toprağa verildi.

- Yıldırım'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Başbakan Yıldırım, daha sonra Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen havan saldırısında 22 Ocak'ta şehit olan TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş'ın Kurtlusoğuksu Mahallesi'ndeki babaevine geçti.

Haberin Devamı

Elitaş'ın ailesine taziyelerini ileten Başbakan Yıldırım'a, ziyarette bakanlar Soylu ve Arslan da eşlik etti.