Kütahya BAŞKAN ALİ ÇETİNBAŞ: İLK GÜNKÜ AŞKLA, HAYDİ BİSMİLLAH

BAŞKAN ALİ ÇETİNBAŞ: İLK GÜNKÜ AŞKLA, HAYDİ BİSMİLLAH

22.09.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ALİ ÇETİNBAŞ: İLK GÜNKÜ AŞKLA, HAYDİ BİSMİLLAH

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, milletvekili genel seçimi çalışmalarına, "İlk Gündü Aşkla, Haydi Bismillah" diyerek başladıklarını ifade etti.
Çetinbaş, AK Parti milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan ile Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ile birlikte parti binasında seçim çalışmalarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.
1 Kasım günü gerçekleştirilecek olan milletvekili genel seçiminin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Çetinbaş, "7 Haziran seçimleri sonrası kısa dönemde Kütahya ile ilgili meselelerde uyumlu bir şekilde çalıştık.Bu süre zarfından teşkilat ve milletvekillerimizle birlikte hareket etme gücünü iyi kullandık.1 Kasım için milletvekili listemizin değişmesi genel merkezimizin tasarrufundaydı. Ancak, ben ve bir çok arkadaşım 7 Haziran listesinin değişmemesini istemiştik.Listenin değişmemesini memnuniyetle karşıladık. 1 Kasım’da halkımız bize tek başına iktidar görevini tevdi ederse, Kütahya’ya en büyük hizmetleri sunucağız.Ayrıca, diğer partilere de çevre kirliliğine yol açmadan ve halkımıza rahatsızlık vermeden bir seçim kampanyası yürütülmesi çağrısında bulunuyorum.Bunu partilerin başkanlarına da ileteceğim. Seçimlerin kazasız belasız sonuçlanmasını diliyorum" diye konuştu.
Başkan Çetinbaş’ın konuşmasının ardından AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan da birer konuşma yaparak, Kütahya’da 4 vekilin hepsini de kazanacaklarını dile getirerek, 1 Kasım seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.(EFE)

Yazarlar