Muş Başkan Asya'dan İncelemeler

Başkan Asya'dan İncelemeler

23.05.2018 - 10:51 | Son Güncellenme:

.

Başkan Asyadan İncelemeler

MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentin üst yapısı için yürütülen çalışmaları inceledi.

Haberin Devamı

Belediye meydanında kanalizasyon ve elektrik hatları için yapılan kazı çalışmasını inceleyen Asya, burada yaptığı açıklamada, çalışmaların hızla devam ettiğini, vatandaşlardan sabır ve anlayış beklediklerini söyledi.

25 milyon lira harcanması beklenen projenin belediyenin en önemli projesi olduğuna vurgu yapan Asya, "Şehrin en işlek caddesi İstasyon Caddesi'ndeki kazı çalışmaları aralıksız sürüyor. Bölgemizde aralıklarla etkisini sürdüren yağmur nedeniyle çalışmalarımızda aksaklıklar oluşmaktadır. Bu durum elimizde olan bir şey değil. Caddede kazı çalışması yapılabilmesi mümkün olmaz. Yüklenici firma zaman zaman ara vermek zorunda kalıyor. Bu durum hem vatandaşlarımızı hem esnaflarımızı hem de bizleri mağdur etti. Vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyorum. Bazen toza , bazen çamura maruz kalıyoruz. Ancak bilinmelidir ki bu önemli yatırım sonlandırıldığı vakit ortaya çıkacak görüntü herkesi memnun edecek." dedi.

Haberin Devamı

Belediye olarak kenti yeniden inşa ettiklerini aktaran Asya, şunları kaydetti:

"Bu süreçte sıkıntılar olacak. Annelerimizden, ağabeylerimizden, kardeşlerimizden sabır ve destek bekliyorum. Kısa bir süre önce ilk kazmayı vurarak başladığımız vizyon projelerimizden biri olan İstasyon Caddesi üst yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları, mevsim normalleri üzerinde gelişen hava koşulları nedeniyle arzulanan derecede bir tempo ile mesai tüketimini sağlamayı imkansız kılıyor. Halkımıza olumsuz yansıyan bu olağan dışı durumdan üzgünüz. İnşallah havaların normale dönmesi ile yüklenici firma ile birlikte çok daha fazla bir efor sarf ederek taahhüt ettiğimiz tarihte bu devasa projeyi bitirip halkımızın hizmetine sunacağız."