Ankara Başkan Çetinkaya, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Başkan Çetinkaya, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

15.12.2017 - 16:00 | Son Güncellenme:

.

Başkan Çetinkaya, Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kariyer günlerinde, Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu (KMYO) öğrencileriyle buluştu.

Haberin Devamı

Başkan Çetinkaya, KMYO bahçe tarımı, seracılık, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü öğrencilerinin düzenlediği kariyer günü programına katılarak, tecrübelerini paylaştı.

KMYO toplantı salonunda gerçekleşen programda, geçmişten bugüne Kumluca'da yaşanan değişim ve gelişmeleri anlatan Çetinkaya, öğrencilerin sıkıntılarını dinledi.

Çetinkaya, Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının yeni bir bina olduğunu, burada bazı yeni çalışmalar yapıldığını vurguladı.

Ulaşımdaki sıkıntıların büyük bir bölümünü giderdiklerini anlatan Çetinkaya, "Bu binayı ve çevresini güzelleştirmek sizin elinizdedir. Bahçeye çim ekmek veya fidan dikmek sizlerin gelecekte 'Benim burada dikili bir ağacım var' diyebileceğiniz bir iş olacaktır. Çim tohumunu, fidanı ve yerinin hazırlanmasını yine de biz yapalım." diye konuştu.