Manisa BAŞKAN ERGÜN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ERGÜN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

09.12.2015 - 17:37 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ERGÜN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’nın iş, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının önemli isimlerini makamında konuk etti.
MHP 25. Dönem Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Manisa Belediyesi eski başkanlarından Zafer Ünal, Manisa Mimarlar Odası Başkanı Halim Sezici, MTSO eski Başkan Yardımcısı Nazmi Şengül ve İşadamı Mehmet Aloğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Yunusemre İlçesi Merkez Efendi Mahallesi’ndeki yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle hayırlı olsun temennilerini ileten Manisa Belediyesi eski başkanlarından Zafer Ünal,” Yeni hizmet binanızda Manisalılara hizmet etmek için iyi bir ortam olduğunu gördük. Yeni hizmet binanızın hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.
BÜYÜKŞEHİR’İN ATILIMLARI DEVAM EDECEK
Başkan Ergün’ün hizmet döneminde Büyükşehir Belediyesi’nin atılım dönemi olacağını dile getiren MHP 25. Dönem Manisa Milletvekili Zeynel Balkız ise,”Manisa Büyükşehir Belediyemize yakışır bir hizmet binası olmuş. Yeni hizmet binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu hizmet döneminizde Büyükşehir’in atılımlarının devam edeceğine inanıyorum” ifadelerinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Ergün de,”Yeni hizmet binamızda Manisalı hemşerilerimize ekibimizle birlikte çok daha iyi hizmetleri vereceğiz ”diye konuştu.