Manisa Başkan Ergün Üniversite Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Başkan Ergün Üniversite Yolundaki Çalışmaları İnceledi

01.02.2018 - 12:42 | Son Güncellenme:

.

Başkan Ergün Üniversite Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye yerleşkesine giden yolda yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin öğrencilerinin kullandığı kampus yolu Muradiye’nin prestij yolu haline geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampus yolu üzerinde yaptığı çalışmada sona gelindi. Eski hali tek şeritli ve trafik akışını tehlikeye düşüren bir yol görünümde olan kampüs yolu, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla prestij yolu haline geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün çalışmaların devam ettiği yolda inceleme yaparak, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ergün’ün incelemesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, yüklenici firma yetkilileri hazır bulundu.

“Bölgeyi kalkındırabilecek hizmetlerden bir tanesi”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapmış olduğu inceleme ardından yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Ekiplerimiz Muradiye Kampus yolundaki birinci etapta yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Aydınlatma direklerinin montajları tamamlandı. Aydınlatma direklerimizin ışıkları yanacak. Daha önce yapılan çalışmalarda düzenlemeler yapılacak. Burada yaşayan 35 binin üzerinde öğrencimiz söz konusu. Bütün Yuntdağı’na, Yağcılar ve diğer mahallelere giden ana arterimiz burası. Bu bulvar bu bölgeyi kalkındırabilecek en güzel hizmetlerden bir tanesi olarak önem verdiğimiz hizmetlerdendi. Şehrin içinde de bu tarz bulvarlarımız olsaydı da en güzel şekilde yapabilseydik. Yapılan hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada sadece bizim çalışmalarımız olmadı. Doğalgaz hattı, TEDAŞ hatları, MASKİ’nin yağmur suyu kanalları gibi çalışmalar da tamamlandı. Geleceği planlayarak bu çalışmaları, bugünden önlemini alarak yarın kazılarak değil, hiçbir şekilde bozulmadan bu yolun yıllarca kullanılmasını sağlayacak önlemleri de aldık. Bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada vatandaşlarımızdan istediğimiz hız kurallarına uymaları. Bu da bizim bir uyarımız olsun, kazaya sebebiyet vermemek için lütfen hız kurallarına uysunlar” diye konuştu.

Yazarlar