Trabzon BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU UZUNSOKAK’TA OY İSTEDİ

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU UZUNSOKAK’TA OY İSTEDİ

06.10.2015 - 13:01 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU UZUNSOKAK’TA OY İSTEDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta hemşehrilerinden 1 Kasım genel seçimleri için AK Parti’ye oy istedi.
Uzunsokak’ta esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaretlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının ülke için önemine dikkat çekti. Tek başına AK Parti iktidarının Türkiye için elzem olduğunu ifade eden Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için, ekonomik kalkınma için, toplumsal huzur için AK Parti’nin tek başına iktidar olarak yola devam etmesi gerekiyor” dedi.
Ziyaretlerinde vatandaşların sorularına da ayrıntılı olarak yanıtlar veren Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un tek başına AK Parti iktidarlarında çok ciddi yatırımlar aldığını ifade ederek, “Ülkemiz için olduğu gibi şehrimiz içinde AK Parti’nin tek başına iktidar olma mecburiyeti vardır. Trabzon’da büyük yatırımlar yapıldı, yapılmaya devam ediliyor ve çok daha büyük yatırımlar planlanıyor. Bunların aksamaması için hemşehrimizin tam desteğini talep ediyoruz” diye konuştu.