Malatya BAŞKAN GÜRKAN'DAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

BAŞKAN GÜRKAN'DAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

27.07.2014 - 20:21 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN GÜRKANDAN ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Taştepe Derneği tarafından düzenlenen programda çocuklara bayram hediyesi verdi.
Taştepe Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesis’te yapılan programa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Şerefhanlı, belediye birim müdürleri, dernek yönetimi ve çocuklar katıldı.
Taştepe Derneği Başkanı Fatma Gürbüz, “Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Öğrencilerimize yapmış oldukları bu jestten dolayı minnettarız. Derneğimiz ve yönetim kurulu olarak başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yaz okullarının önemine dikkat çekerek, “Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Toplumun geleceği sizlersiniz. Sizler ne kadar güzel ve iyi yetişirseniz geleceğiniz berrak olur. Derneğimiz de Yaz okulu açmış, 56 öğrencimize biz teşekkür ediyoruz. Ailelerini de tebrik ediyoruz. Yaz okulları eğitim sonrası ülkemiz açısından önemlidir. Bizler de belediye olarak teşvik anlamında bayram hediyesi getirdik. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın konuşmasının ardından yaz okuluna katılan 56 öğrenciye bayram hediyesi verildi. Öğrenciler son olarak, Battalgazi Belediyesi Tur Otobüsü ile şehir turu yaptı.