Ankara Başkan Karabacak, Stk'larla Bir Araya Geldi

Başkan Karabacak, Stk'larla Bir Araya Geldi

13.02.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

.

Başkan Karabacak, Stklarla Bir Araya Geldi

KOCAELİ (AA) - Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Karabacak, toplantıda yaptığı konuşmada, yapılması planlanan projeleri paylaşmak istediklerini belirterek, bunlar hakkında görüş alışverişinde bulunmanın yanı sıra halkın da talep ve isteklerini dinleme açısından bu tür toplantıları önemsediklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren siyasi fark gözetmeden tüm insanlara hizmet götürmenin gayretinde olduklarını ifade eden Karabacak, "Halkla kenetleniyoruz, 213 bin nüfusu bulan ilçemiz her yıl 7-8 bin göç alıyor. Her yıl nüfusumuz artıyor, bu nedenle metro, sahil ve spor alanları gibi çok sayıda yeni projeler üreterek, hayata geçirmemiz lazım." diye konuştu.

Toplantıda dernek yöneticileri ayrı ayrı söz alarak görüşlerini, önerilerini Başkan Karabacak'a ileterek fikir alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

Toplantıya, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Gürün, Darıca Gençler Birliği Spor Kulüp Başkanı Mücahit Vural da katıldı.