Düzce BAŞKAN MEHMET KELEŞ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN MEHMET KELEŞ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

23.07.2014 - 16:39 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN MEHMET KELEŞ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Basından Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında başta Düzce’de görev yapan medya mensupları olmak üzere, kamuoyuna haber vermek gibi önemli bir görevi üstlenen bütün medya mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.
Başkan Keleş, “24 Temmuz 1908 tarihinde kamuoyuna bilgi vermek gibi önemli bir görevi üstlenen medya mensuplarına iletişim alanında özgürlükler tanınmış, basında sansür kaldırılmıştır.
Yeri geldiğinde kamuoyuna bilgi vermek için hayatını tehlikeye atan medya mensupları için Düzce Belediyesi olarak bizler de elimizi taşın altına koyacağız. Düzce’de yakın zamanda medya mensuplarını yakından ilgilendiren çalışmalara imza atacağız. Mevcut Film Platomuzu daha geniş bir alana taşıyarak Düzce’yi çeşitli film, dizi ve belgesellere ev sahipliği yapan bir şehir haline getireceğiz. Düzce basınına verdiğimiz Medya Center sözünü tutarak, Düzce’de medya mensuplarının çalışma standartlarını iyileştirmeye yönelik adımlar atacağız. Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nin yanında yer alan Medya Center’ın yanı sıra büyük ve modern bir stadyumla birlikte Bilim Merkezi de yer alacak. Düzce kısa zamanda bilim, sanat ve kültür alanlarında büyük bir yol kat edecek. Medya mensuplarıyla iyi ilişkiler kurmayı, haber alış verişi noktasında medya mensuplarını desteklemeyi, onların çalışma standartlarını iyileştirmeyi amaç edinen bir belediye başkanı olarak başta Düzce’de görev yapan medya mensupları olmak üzere, kamuoyuna haber vermek gibi önemli bir görevi üstlenen bütün çalışanların Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.