Manisa Başkan Şirin: "Bir Şey Yapmazsanız Eleştiri De Almazsınız Övgü De”

Başkan Şirin: "Bir Şey Yapmazsanız Eleştiri De Almazsınız Övgü De”

25.10.2017 - 16:16 | Son Güncellenme:

.

Başkan Şirin: Bir Şey Yapmazsanız Eleştiri De Almazsınız Övgü De”

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu’nun prestij caddelerinden biri olacak ve yapımı hızla devam eden Fatih Caddesi’nde çalışmaları yerinde inceleyerek, firma yetkililerden bilgi aldı.
Turgutlu’nun daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi adına ilçenin dört bir yanında süren çalışmalar kapsamında Ergenekon Mahallesi Fatih Caddesi’nin de prestij caddeye dönüşümü hızlandı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de ekibiyle birlikte mevcut alanda incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin ilgisi ve takdiriyle karşılanan Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmalara yönelik yaptığı açıklamada, “İlçe halkımızın yakından takip ettiği üzere büyükşehir belediyemizin ’Prestij Caddeler Projesi’ kapsamında 6 caddemiz projeye dahil edildi. Fatih Caddesi’nde bunlardan biri. Görüldüğü gibi çok ciddi bir mesafe kat edildi. Tek şerit üzerinde kanalizasyonu, içme suyu hattı yenilendi. Aydınlatma direkleri orta refüje yerleştirildi ve denemesi yapılmaya başlandı. Bunlara ilaveten evlerin bahçe duvarlarında kapıları ile birlikte tek tip olarak yenilenmeye gidildi. Burası örnek bir cadde haline gelecek. Üst yapısıyla, branjmanıyla bir daha çökme olmaması adına en üste atılan hasır beton ile bu çalışmalar yapıldı. Her şey planladığımız gibi gidiyor. Bahçe duvarları konusunda da mahalle sakinlerimizin de görüşü alınarak bir çalışma yapıldı. Bundan dolayı bir gecikme olabilir ama vatandaşlarımız bu güzellik ortaya çıkacağı için gecikmeyi göğüsleyeceğini zaten söylemişlerdi. Yani bir şey yapmazsanız eleştiri de almazsınız, övgü de. Bizim amacımız kalıcı hizmetler ile Turgutlu’yu buluşturmaktır. Çalışmalarımız sadece prestij caddeler ile sınırlı değil. Turgutlumuzda birçok mahallede parke taşı ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Turgutlulu halkımız da sokakların şantiyeye döndüğünü ifade ediyor. Bu da doğru bir ifade, çünkü biz yaklaşık 30 yılın sorunlarını göğüsleyerek, uzun yıllar sorun çıkarmayacak çalışmaların çabasındayız. Elbette Turgutlu’da biz birlikte yaşıyoruz, sıkıntıları da paylaşıyoruz. Ancak takdiri nasıl memnuniyetle karşılıyorsak, eleştirileri de aldık. Eleştiriler doğrultusunda da hareket ettik. Ortaya güzel işlerin çıktığını gören halkımız da bizlere hak verdi. Bu anlamda prestij caddeler kapsamında bizlere her zaman destek olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de bölge halkım adına teşekkür ediyoruz. Mahallemize hayırlı olsun”dedi.
Fatih Caddesi’ndeki çalışmalardan dolayı vatandaşların son derece memnun olduğunu belirten Ergenekon Mahallesi Muhtarı Arif Yaşar ise “Mahalle sakinlerimiz çok memnun. Yapılan bu çalışmalar ile yaşam standartlarının da yükseleceğini dile getirdiler. Fatih Caddesi projeye ilave edilen bahçe duvarları ile birlikte güzelliğine güzellik katacak. Şimdiden bile bölgenin havası değişti. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”dedi.

Yazarlar