Mersin BAŞKAN TUNA’NIN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN TUNA’NIN ESNAF ZİYARETİ

27.03.2015 - 15:45 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN TUNA’NIN ESNAF ZİYARETİ

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ilçe genelinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde dinlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda, Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Tuna’ya, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Ziyaret sırasında, esnaf ve sanatkarın yanı sıra vatandaşların da istek ve taleplerini dinleyen Tuna, gördükleri yakın ilgi ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Göreve geldikleri 11 yıldan bugüne kadar esnafın her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Hamit Tuna, esnafın, oluşturdukları istihdamla işsizliğe çözüm üreten önemli bir yapılanma olduğuna vurgu yaptı. Tuna; “Binlerce sanatkarımız ve esnafımız bölgemizde ticaret yapıyor. İlçemizde ticaret hacminin daha üst seviyeye çıkması için esnafa olan desteklerimiz artarak devam edecektir. Esnaf odalarımızla da süreli istişareli bir çalışma içerisindeyiz” dedi.
Yapılan ziyaretten oldukça mutluluk duyduklarını dile getiren bölge esnafı da Başkan Tuna’nın kendilerini yalnız bırakmadığını ve sürekli ziyaret ettiğine dikkat çekti.