Balıkesir BAŞKAN YILMAZ’DAN ESNAF ZİYARETİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN ESNAF ZİYARETİ

03.03.2015 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN YILMAZ’DAN ESNAF ZİYARETİ

Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Hizmet samimiyet ve insanı sevmekle olur. Biz hizmet etmek için kendimizi Karesi’ye adadık" dedi.
Yoğun çalışma temposuna rağmen bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnafla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, son olarak Yeni Çarşı ve Milli Kuvvetler Caddesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, ’hayırlı işler’ diledi. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Yılmaz, "Amacımız sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek vatandaşlarımıza mutlu ve huzurlu bir yaşam sunmak" açıklamasında bulundu.
Esnaf ve vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Başkan Yılmaz, esnafın işlerini kolaylaştıracak çalışmaların öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Esnafın gönül rahatlığıyla işlerini yapmasını ve şehre hizmet etmesini istediklerini belirten Yılmaz, "Bizim tek derdimiz ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin gelişmesi için çalışmaktır. Hizmet etmek için kendimizi bu kente adadık. Vatandaşımızın her daim yanındayız. Onların güveni ve ilgisi, bizlere çalışma enerjisi veriyor. Her çocuğumuz, gencimiz ve vatandaşımız için iyi bir gelecek, yaşlımız için de huzurlu bir kent oluşturmak için yoğun biçimde çalışıyoruz. Hizmet samimiyet ve insanı sevmekle olur” dedi.

Yazarlar