Denizli BAŞKAN ZOLAN, İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ZOLAN, İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

24.07.2014 - 13:18 | Son Güncellenme:

.

BAŞKAN ZOLAN, İFTARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurup vatandaşları bir araya getirdiği mahalle iftarı geleneği, Karaman Kapalı Pazaryeri'nde sürdü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sofralarını kurmalarındaki amacın yemek olmadığını, Ramazan'ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak olduğunu söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün düzenlediği mahalle iftarı programı bu kez Karaman ve Değirmenönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Karaman Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftar programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların Ramazan ayını kutladı.
Başkan Zolan iftar sonrası yaptığı konuşmada, artık Ramazan'ın sonuna gelindiğini belirterek yapılan duaların, ibadetlerin kabullerin en güzeliyle kabul olmasını diledi. Ramazan ayında her gün bir mahallede Denizli halkıyla beraber olduklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "İşte pazar yerimizde aynı sofrada sizlerle buluştuk. Amaç aynı sofrada buluşmak. Ramazan'ın atmosferini içimize çekip, teneffüs edebilmek. Komşularımızla, akrabalarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelebilmek. Biz de sizlerle bir araya gelebilmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Sizler de davetimizi kırmadınız ve yoğun bir katılım gerçekleştirdiniz. Allah hepinizden razı olsun diyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Zolan, konuşmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet edip, onların taleplerini dinledi.