Teknoloji Batman: Return to Arkham İçin Kötü Haber

Batman: Return to Arkham İçin Kötü Haber

29.06.2016 - 17:21 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının heyecanla beklenen yapımlarından Batman: Return to Arkham için ne yazık ki gecikeceği bilgisi paylaşıldı…

Batman: Return to Arkham İçin Kötü Haber

Warner Bros’un dağıtımcı koltuğunda oturduğu ve ilk halkasından bu yana epey beğeni toplamış olan Batman oyun serisi, şimdilerde en yeni halkası ile gündemde. Bir süre öne duyurulan ve yeni nesil konsolları da ziyaret edecek oluşu nedeniyle heyecan yaratan Batman: Return to Arkham, ne yazık ki üzücü bir haber ile gündeme gelmiş bulunuyor. PlayStation 4 ve Xbox One platformları adına uzunca bir süredir geliştirilmekte olan ve yayımlanan her videosu ile beraber heyecanlandıran yeni Batman yapımı, maalesef daha önce açıklandığı tarihte satışa sunulmayacak. Yapımcı firma, oyunun gecikeceğini resmi olarak açıklamış durumda.

Haberin Devamı
Çıkışına Az Kalmıştı

Eğer bahsi geçen ertelenme yaşanmasaydı Batman: Return to Arkham, 26 Temmuz 2016 tarihinde PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacaktı. Ancak bu tarihte oyunun gelmeyeceğini resmi olarak paylaşan Warner Bros, yapımın çok daha iyi hale gelmesi ve oyunculara kaliteli bir deneyim yaşatması adına erteleme kararı aldıklarını bildirdi.

Yeni Çıkış Tarihi Bilinmiyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Warner, ne yazık ki ertelenme bilgisi dışında detaylı bir açıklama yapmadı. Sadece oyunu daha iyi hale getirmek istediklerini söyleyen yapımcı, bunun dışında yeni oyunun ne zaman satışa sunulacağını ise söylemedi. Burada hayranlar, yapımın çok fazla gecikmemesini umuyor. Nitekim bir aydan daha fazla bir ertelenme söz konusu olabilir.

Yazarlar