Teknoloji Batman serisi Arkham Insurgency ile devam edecek

Batman serisi Arkham Insurgency ile devam edecek

25.02.2017 - 12:14 | Son Güncellenme:

Batman’in meşhur serisi Batman:Arkham Insurgency ile devam edecek. Şimdi ise Batman:Arkham Insurgency'e ait yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Batman serisi Arkham Insurgency ile devam edecek

WB Games Montreal çalışanının Reddit'te söylediklerine göre oyun resmi olarak 8 Mart 2017 tarihinde açıklanacak. Batman: Arkham Origins oyunundan 3 yıl sonrasını konu alan yeni oyun, Arkham Knight ile aynı oyun motoruna sahip olacak. Batman: Arkham Insurgency adını alacak oyunun 2014'ten beri geliştirildiği söyleniyor.

Haberin Devamı

Oyun içerisinde sadece 1 adet oynanabilir bir karakter olmayacak. Oyun içerisinde hem Batman hem de Robin olarak Dick Grayson karakteri kontrolünü edilebilecek. Gotham’ın hiç keşfedilmemiş bölgelerine gidilecek oyun, aynı zamanda Batman: Arkham Knight oyunu ile neredeyse aynı harita boyutuna sahip olacak. Harita üzerindeki birçok binaya da girilebilecek. Batmobile yine oyun içerisinde yer alacak.

Batman: Arkham Insurgency'da ana kötümüz bu sefer Joker olmayacak. Oyunda Joker yerine Maxie Zeus, Dollmaker, Killer Moth, Anarky, Two-Face, Blockbuster, Ventriloquist, Cornelius Stirk, Tweedledee and Tweedledum, Dusan al Ghul, Mad Monk, Dala, Riddler gibi sağlam düşmanlar yer alacak. Joker'in oyun içerisindeki geçişlerde ve görevlerde sinematik olarak kullanılacağı söyleniyor.