Oyun Dunyasi Batmobile’i Siz Sürün!

Batmobile’i Siz Sürün!

08.03.2016 - 15:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yılın en iyi bağımsız oyun ve en iyi spor oyunu ödüllerini alan Rocket League gitgide artan oyuncu sayısıyla hayran kitlesini genişletiyor. Durumdan hayli memnun olan Psyonix, daha fazla kitleye hitap etmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Son yayınlanan güncellemede de görebileceğimiz gibi DC COMICS ve WB Games hayranları için hayli sevindirici olan bir DLC […]

Batmobile’i Siz Sürün

Geçtiğimiz yılın en iyi bağımsız oyun ve en iyi spor oyunu ödüllerini alan Rocket League gitgide artan oyuncu sayısıyla hayran kitlesini genişletiyor. Durumdan hayli memnun olan Psyonix, daha fazla kitleye hitap etmek için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Son yayınlanan güncellemede de görebileceğimiz gibi DC COMICS ve WB Games hayranları için hayli sevindirici olan bir DLC teması ile karşı karşıyayız; Batman v Superman: Adaletin Şafağı!

Haberin Devamı

Neredeyse tüm dünyayı saran Batman v Superman savaşına kayıtsız kalmayan Psyonix yayınladığı DLC içerisinde;

Arabalar

  • Batmobile

Antenler

  • Batman
  • Superman
  • Super Woman

gibi dört yeni öğe olduğunu belirtti. Ayrıca PC ve PS4 platformuna aynı anda gelen güncelleme bir de yeni kamera özelliği içermekte. Bu yeni kamera modu “Autocam” olarak adlandırılıyor. Özelliği ise izleyici modundayken daha iyi bir deneyim sağlayabilmemiz için kendi kendini yönlendirmesi. Autocam, aksiyon nerdeyse oraya doğru yöneliyor ve heyecan kesilmeden maçı takip etmemize olanak sağlıyor.