Gündem Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor Batuhan Buğra

Batuhan Buğra Eruygun kimdir? Survivor Batuhan Buğra

16.03.2018 - 15:09 | Son Güncellenme:

Batuhan Buğra Eruygun Survivor'da... Gönüllüler takımına sonradan katılan Batuhan Buğra Eruygun izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. İşte Batuhan Buğra Eruygun ile ilgili bilmedikleriniz.

Batuhan Buğra Eruygun kimdir Survivor Batuhan Buğra

Survivor 2018 hızla devam ederken Gönüllüler takımına yeni isimler dahil oldu. Onlardan birisi de Batuhan Buğra Eruygun. Batuhna Buğra oldukça iddialı. Yarışmada ne kadar devam edebilecek merak konusu.

Haberin Devamı

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.

Yazarlar