Cadde Bayram coşkusu sosyal medyada

Bayram coşkusu sosyal medyada

30.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı ünlü isimler tarafından sosyal medya mesajlarıyla kutlandı. Gülben Ergen hayranlarıyla beraber Anıtkabir’i ziyaret etti

Bayram coşkusu sosyal medyada

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye’de coşkuyla kutlanırken, ünlüler de sosyal medya hesaplarından mesajlarını paylaştı. Cumhuriyet’in 92. yılının kutlandığı günde Cem Yılmaz yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ sayfasından da bayramı kutladı. Filmin sosyal medya hesabında karikatürden olan cücelerin elinde Türk bayrağıyla bayram kutlanırken Yılmaz kendi hesabından, “Cumhuriyet bayramını, değerlerini saygıyla anarak, umutla, şevkle kutlarım. Yarını beklemem. Her gün Cumhuriyet!” yazdı.

Haberin Devamı

Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan’ın anneannesinin 1943 yılında kutladığı bayramın fotoğrafını paylaşarak, “Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. H harfi Nezahat anneanne” yazdı.

‘Atatürk’ün çocuklarıyız’

Hande Ataizi dedesi Mehmet Ali Okar’ın meclis çıkışında Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’yle olan fotoğrafını paylaştı. Ataizi, “Ortadaki benim büyük dedem. Atatürk’ün çocuklarıyız” dedi. Anıtkabir’e giden Gülben Ergen, “Dünyanın gelmiş, geçmiş en güçlü, en yenilikçi, en başarılı lideri Mustafa Kemal Atatürk, bize armağan ettiğin Cumhuriyet’e sahip çıkacağımıza andımız var bizim” dedi.


Cumhuriyeti ilelebet koruyacağız

Fahriye Evcen:Ulusumuza kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimiyle birlikte, demokrasi ve bağımsızlık gibi yegâne değerleri bize armağan ettiğin için sana minnettarız Ulu Önder... Yaşasın Cumhuriyet...

Tolgahan Sayışman:Bizler tarihimiz boyunca İstiklal ve Hürriyet’e timsal olmuş ve olmaya devam edecek bir milletiz. Cumhuriyetimizin 92. yılı kutlu olsun.

Kenan Doğulu: Şanslıyız ki Cumhuriyet’e doğduk, onsuz nasıl yaşanır görmedik. Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden Ata’mız ve fikir arkadaşlarının emanetini 92 yıldır olduğu gibi ilelebet en değerli varlığımız olarak koruyacağız. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.

Barış Falay:Çocuklarımızın yüzünde gülücükler eksik olmasın. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ceyda Düvenci:Çocukların ölmediği, barış seslerinin kesilmediği, ötekileştirmediğimiz, fikir özgürlüğü içinde kutlayacağımız bir bayramımız olsun. Cumhuriyet en büyük özgürlüktür.