Kahramanmaraş BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞENİLER:

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞENİLER:

26.03.2014 - 14:35 | Son Güncellenme:

.

BBP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞENİLER:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şeniler, Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde yerel basını ziyaret ederek, BBP'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. 30 Mart seçimlerinden umutlu olduklarını ifade eden Şeniler, "Seçimlerde BBP sürpriz yapacak" dedi.
Şeniler, BBP Elbistan Belediye Başkan Adayı Ahmet Hocaoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Kılıç, MYKY Üyesi İbrahim Alagöz, belediye meclis üyesi adayları Hacı Erkan ve Yusuf Durna’nın da yer aldığı partilileriyle birlikte ilçedeki gazetecileri ziyaret etti. Çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Şeniler, şöyle konuştu:
“Kahramanmaraş şairlerin, ozanların yetiştiği özel bir memleket. Kahramanmaraş ve müstesna ilçeleri vatansever ve Anadolu’nun gerçek sahibi olan bir diyarımız. Seçim çalışmalarımız kapsamında basın mensuplarımızı ziyaret ediyoruz. Seçimler bir hizmet yarışıdır. Bu seçimler birilerin söylediği gibi kurtuluş savaşı değil. Bu memleketin kahramanları bitmez. Merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, vatanımız için kendini feda etti. Bizlerde bu fedakarlığına devam edeceğiz. Bu seçimler ülkemizin umudu olacak. BBP seçimlerde sürpriz olacak. Tüm siyasi partilerin bu memleketin tamamını kucaklamalarını istiyoruz. Herkese eşit mesafede hizmet verilmesi gerçektedir.”
Yerel basının önemine de değinen Şeniler, “Yerel basın çok önemli. Yerel basının ne kadar güçlüyse, ulusal basın o kadar güç alır. Basına yapılan baskı, sansür demokrasiye vurulmuş en büyük darbedir” diye konuştu.

Yazarlar