Ankara BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ: “TERÖR SALDIRISINI NEFRET VE ŞİDDETLE KINIYORUM”

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ: “TERÖR SALDIRISINI NEFRET VE ŞİDDETLE KINIYORUM”

20.03.2014 - 17:13 | Son Güncellenme:

.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ: “TERÖR SALDIRISINI NEFRET VE ŞİDDETLE KINIYORUM”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Niğde Ulukışla’da güvenlik güçlerine yapılan saldırıyı nefret ve şiddetle kınadığını belirtti.
Destici yaptığı açıklamada, “Maalesef bu saldırı göz göre göre gelmiştir. Suriye’deki kaosun ve iç savaşın hükümet tarafından sürdürülen yanlış politikalar sonucu Türkiye’ye sıçrayacağı kuvvetli bir ihtimaldi. Gerekli önlemlerin alınmadığı bu saldırı ile ortaya çıkmıştır. 3 canımıza mal olan bu saldırı, devletimizi ve milletimizi yönetenler için acı ve ağır bir tecrübe olur da en azından bundan sonraki terör eylemlerinin önüne geçilir. Gelinen bu noktada Türkiye, Suriye’deki, özellikle sınırımıza yakın bölgelerdeki gelişmeleri iyi takip etmelidir. Ülkemiz içine sıçramasına meydan verecek hiçbir uygulamaya müsaade etmemelidir” dedi.
Destici açıklamasına şöyle devam etti:
“Hain saldırı sonucu şehit olan 2’si asker, 1’i polis 3 güvenlik görevlimize Yüce Allah’tan (C.C) rahmet diler, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz Türk milletimize başsağlığı ve sabır niyaz ederim.”