Teknoloji Bebeği Olan Ailelerin Gözdesi Oldu!

Bebeği Olan Ailelerin Gözdesi Oldu!

20.02.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

Evoz firmasının ürettiği yeni kamera modeli ebeveynler için büyük rahatlık sağlıyor.

Bebeği Olan Ailelerin Gözdesi Oldu

Evoz firması daha önceden de bazı bebek izleme monitörleri piyasaya sürmüştü, fakat yeni ürettikleri cihaz bunlardan biraz daha farklı. Nisan ayında piyasaya sürmeyi planladıkları cihaz, video ve fotoğraflar yakalayarak akıllı telefon ya da tablet üzerinden erişim imkânı sunuyor. Bunun yanında telefon ya da tablette karşımıza gelen ekrandaki araç çubuğunda eski modele göre daha fazla fonksiyon var. Firmanın verdiği bilgilere göre kameranın müzik çalabilme, gece lambası özelliği, ses kaydetme, ağlama ve oda sıcaklığı alarmı gibi özellikleri var.

Haberin Devamı

Tüm bu özelliklerin yanında yeni piyasaya sürülecek olan cihaz HD kameraya, USB güç girişi, gece görüşü sağlayan sekiz adet IR LED ve ninnileri açıp kapamaya yarayan çeşitli düğmelere sahip. Cihaz GoPro’da da kullanılan çiplerden olan Ambarella A5’i içinde barındırıyor. Kullanıcılar uygulamayı ücretsiz olarak tablet veya akıllı telefonlardan edinebilecekler. Ayrıca aileler bebeklerini izlerken cihazda başka bir işlem yapmaları gerektiğinde uygulama arka planda çalışma özelliğine de sahip.

Evoz daha önceki sürümlerinde ve yaklaşık beş yıllık bir sürede 150.000 bebek görüntülenmesi ve 6.5 milyon ağlama alarmı iletmiş bulunmakta. Bu verilere, aileler alarm ve görüntüleri aldıktan sonra uygulamada var olan bir özellik sayesinde SMS veya Mail yoluyla bilgi gönderilmesi yoluyla ulaşılmış.

Haberin Devamı

Bebeği olan ailelerin yardımına koşan Evoz’un

Yazarlar