Gündem Behzat Ç geri mi dönüyor? Behzat Ç'nin yeni bölümleri hangi platformda yayınlanacak?

Behzat Ç geri mi dönüyor? Behzat Ç'nin yeni bölümleri hangi platformda yayınlanacak?

25.03.2019 - 10:01 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran reyting rekortmeni dizi Behzat Ç'nin senaristi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla büyük yankı uyandırdı. Yeni bölümleri ile dijital içerik platformlarından biri ile anlaştığı duyurulan Behzat Ç'nin şimdilerde ekibi toparlamaya çalıştığı duyuruldu. Peki Behzat Ç'nin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Behzat Ç geri mi dönüyor Behzat Çnin yeni bölümleri hangi platformda yayınlanacak

Behzat Ç'nin yeni bölümleri ile geri döneceği büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Bir döneme damga vuran reyting rekortmeni dizi Behzat Ç'nin yeni bölümlerin için dijital içerik platformlarından biri ile anlaşma sağladığı ve kısa süre içerisinde senaristin senaryoyu yeniden yazmaya başladığı bunun içinse eski kadronun yeniden bir araya toplanması için çaba sarf edildiği duyuruldu. Peki Behzat Ç ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

BEHZAT ÇE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Behzat Ç'nin yeni bölümlerinin hangi platformda yayınlanacağı henüz tam belli olmasada senarist Ercan Mehmet Erdem'in senaryoyu yeniden yazmaya başladığı ve ekibin büyük ölçüde bir araya getirildiği ve son olarak dizide hayalet karakterine can veren İnanç Vurgun'un son olarak kadroya dahil olduğu ve Haziran ayı içerisinde çekimlere başlanacağı duyuruldu.

Yazarlar