Çanakkale Belediye Başkanı Yılmaz'dan Okul Ziyareti

Belediye Başkanı Yılmaz'dan Okul Ziyareti

21.09.2018 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

Belediye Başkanı Yılmazdan Okul Ziyareti

ÇANAKKALE (AA) - Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla ilçedeki okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Başkan Yılmaz, ilçe merkezindeki okullara yaptığı ziyaretlerde okul müdürleri ve öğretmenlerle görüştü, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ardından ana okulları ve 1. sınıflara geçen Yılmaz, öğrencilere boyama kitabı hediye etti.

Göreve geldiklerinden bu yana her eğitim öğretim yılında rutin ziyaretler yaptıklarını belirten Eyüp Yılmaz, "Belediyemizın imkanları doğrultusunda ihtiyaç olan eksiklikleri hep tamamladık, üzerimize düşenleri de yapmaya devam edeceğiz. Biz sadece okulların açıldığı gün değil, fırsat buldukça her zaman okullarımızı ziyaret ediyoruz ve ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu konuda gerçekten hassas davranıyoruz. Biz istiyoruz ki eğitime herkesin katkısı olsun. Sadece belediye olarak biz değil, herkes katkıda bulunsun. Bu çocuklar bizlerin, hepimizin geleceği. Bizim için çok önemliler. Ben yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, en önemlisi de öğrenci velilerine hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.