Gündem Berkay’a sabaha karşı dört kurşun

Berkay’a sabaha karşı dört kurşun

08.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Berkay dün sabaha karşı sahne aldığı mekandan ayrıldıktan sonra silahlı saldırıya uğradı. Aracına 4 kurşun isabet eden şarkıcı olaydan yara almadan kurtuldu

Berkay’a sabaha  karşı dört kurşun

Türk pop müziği sanatçısı Berkay dün İstanbul Etiler’de sabaha karşı 05.00 sıralarında sahne aldığı mekandan evine dönerken kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

Olaydan yara almadan kurtulan Berkay’ın aracına dört kurşun isabet etti. Sahne aldığı gece kulübünün çıkışında Aston Martin otomobili kurşun yağmuruna tutulan şarkıcı, ölümden döndü. İki saldırgan, Berkay’ın içinde bulunduğu seyir halindeki otomobile silahla ateş açtıktan sonra kaçtı.

Avukatıyla ifade verdi

Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin çevresine emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı. Polis, saldırının ardından kaçan motosikletli iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Şans eseri saldırıdan yara almadan kurtulan Berkay, olayın ardından Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek, avukatı Ayşegül Mermer’le birlikte ifade verdi. Şarkıcının otomobili olay yerinde yapılan incelemenin ardından çekiciyle emniyet otoparkına götürüldü.

Haberin Devamı

Saldırganlar kamerada

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada ise olay yeri ve yakınında bulunan tüm güvenlik kameraları inceleme altına alındı. Olay yerine 100 metre uzaklıkta bulunan bir güvenlik kamerasında saldırganların kaçarken güvenlik kameralarına yakalandığı tespit edildi.

‘Kimseyle sorunum yok’
Levent Mahallesi Gonca Sokağı’nda gerçekleştirilen saldırıda otomobiline dört kurşun isabet eden şarkıcının, yaklaşık beş saat ifadesi alındı.
Saldırıdan hemen sonra Berkay’a geçmiş olsun dileğinde bulunmak için arkadaşları Demet Akalın ve Cansu Kurtçu da emniyete geldi.
Avukatı ve basın danışmanıyla emniyetten çıkan Berkay, saldırıyı motosikletli iki kişinin gerçekleştirdiğini anlatırken, “İşten çıktık, paramızı kazandık evimize gidiyorduk. Aracı ben kullanıyordum. Saldırganlar iki kişiydi ve motor kullanıyorlardı. Biri kar maskeli, diğeri ise kasklıydı. Bakalım hayırlısı. Adalete intikal etti, inşallah en kısada sonuçlanır. Benim kimseyle de sorunum yok. O kadar yorgunum ki hiç uyumadım, saatlerce şarkı söyledim. Şimdi uyumadan Viyana’ya konsere gideceğim” dedi. “Tehdit aldınız mı?” sorusuna Berkay, tehdit aldığı biri olmadığını söyledi.