Zonguldak BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İFTARDA BULUŞTU

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İFTARDA BULUŞTU

22.07.2014 - 13:31 | Son Güncellenme:

.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI İFTARDA BULUŞTU

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Derneği iftar programı düzenledi.
Karadeniz Ereğli sahil bandındaki bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Karadeniz Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurul üyelerinin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı.
Gecede bir konuşma yapan dernek başkanı Tarkan Adik, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programını bu yıl da düzenleyip taraftarlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Adik konuşmasında, “İnsanları kaynaştırmak adına bir süre önce başkanımız Fikret Orman’ın katılımlarıyla coşkuyla sünnet şölenimizi gerçekleştirdik. Minik kartallar sünnet oldu. Bugün de Ramazan ayına özel geleneksel iftarımızda üyelerimizle, Kartal Yüreklerle bir araya geldik. Bu gecenin hazırlamasında emeği geçen dernek yöneticilerimize ve üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.
GALATASARAYLI BAŞKANA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Karadeniz Ereğli’de 5 yıldır Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanlığı'nı yapan ve sağlık problemleri nedeniyle görevini bırakan Özgür Barış’a, Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik tarafından başarı ve teşekkür plaketi verildi. Görev yaptığı dönem içerisinde Ereğli’deki taraftar derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza attıklarını söyleyen Özgür Barış ise kendisine sunulan plaketten dolayı teşekkür etti.