Ege Besteler Tanju Okan için yarıştı

Besteler Tanju Okan için yarıştı

15.09.2017 - 04:33 | Son Güncellenme:

İzmir  Büyükşehir Belediyesi, Urla Kaymakamlığı, Urla Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü ve Orkestra Şefliği Ana Bilim Dalı işbirliği ve Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun medya sponsorluğunda düzenlenen 2. Tanju Okan Pop Müzik Beste Yarışması’nın final gecesi Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Besteler Tanju  Okan için yarıştı

Unutulmaz şarkılar

Haberin Devamı

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Engin Hepileri’nin yaptığı gecede 45 eserin katıldığı ve 10 yarışmacının finale kaldığı eserler orkestra şefi Zafer Çebi eşliğinde seslendirildi. Sanatçı Neco ve Ege de Tanju Okan’ın en sevilen parçalarını söyledi. Yarışmanın birinciliğini ‘Hoşça Kal’ adlı bestesiyşe Selen Bağcı kazandı.

‘Değerimizdi’

Yarışmanın sonunda konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Bu bir hayaldi. Sayın Kaymakamımızla birlikte bir yıl önce başladı bu hayalimiz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ederim. Bu akşam ‘Zamanında Bir Tanju Okan Vardı’ diyebildiysek ne mutlu bize. Tanju Okan bizim değerimizdir” ifadelerini kullandı. Kaymakam Vekili ve Seferihisar Kaymakamı İlhan Abay, bu tür yarışmaların geleceğe bir ilham olacağını belirtti, emeği geçen herkese teşekkür etti.