Gündem Beyaz Geceler dizisinin kadrosunda kimler var?

Beyaz Geceler dizisinin kadrosunda kimler var?

28.06.2016 - 10:19 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Beyaz Geceler için heyecan dorukta. Başrolünde Kadir Doğulu'nun yer alacağı Beyaz Geceler için geri sayım başladı. Peki dizinin kadrosunda başka kimler yer alıyor? İşte Beyaz Geceler için detaylar...

Beyaz Geceler dizisinin kadrosunda kimler var

Yapımcılığını ay yapım'ın yapacağı Beyaz Geceler'in oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu. Başrolünde Kadir Doğlulu'nun yer alacağı dizinin yönetmenliğini Mesude Eraslan yapacak..

Haberin Devamı

FOX’un yeni sezon iddialı projelerinden birisi olan ve Kadir Doğulu’nun başrol oynayacağı Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu. Yeni dizi için ilk olarak ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın adı geçmişti. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı, senaristliğini Deniz Akçay’ın yazdığı dizinin erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu olmuştu. Kadın partneri için Gökçe Bahadır ile ismi geçen Doğulu’nun partneri netleşti. Son olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında jürilik yapan Seda Bakan, Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu oldu.

GÖKÇE BAHADIR'DAN AYRILIK HABERİ

FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Beyaz Geceler’de sürpriz ayrılık!
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın üstleneceği yapımın başrollerini ise Kadir Doğulu ve Gökçe Bahadır’ın paylaşması bekleniyordu, ancak son gelişmeye göre Bahadır dizide yer almayacak. Hikayedeki anne karakteri için arayışlar devam ederken en kuvvetli aday olarak geçen sene ‘Analar ve Anneler’de izlediğimiz Hazar Ergüçlü’nün adı geçiyor.

Haberin Devamı

Beyaz Gece’nin Ekim veya Kasım ayında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

DİZİNİN KADROSUNDA BAŞKA HANGİ İSİMLER VAR?

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı ve geçtiğimiz aylarda ATV’de tanıtımları dönen iddialı dizi ‘Beyaz Geceler’ adıyla yeniden raftan indirildi ve yeni sezonda FOX’ta yayına çıkmaya hazırlanıyor.
İlk olarak Cansu Dere’nin adı geçen yapımın kadın oyuncusu son olarak ‘Hatırla Gönül’de izlediğimiz Gökçe Bahadır olurken ona ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol alan Kadir Doğulu eşlik edecek. Öte yandan Mehmet Kurtuluş’un da diziye dahil olabileceği, ancak yurt dışında yayınlanan başka bir projeden haber beklediği için henüz kadrodaki yerinin netleşmediği de son haberler arasında. Bunların yanı sıra dizinin yönetmenliğini yapması için ‘Poyraz Karayel’deki görevine devam eden Çağrı Vila Lostuvalı ile görüşmeler sürüyor.
Beyaz Geceler’in bir aksilik olmadığı sürece Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.
GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?
Beyaz Geceler dizisinin kadrosunda kimler var
Gökçe Bahadır (9 Kasım 1981, İstanbul),Türk oyuncu.
Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Oyuncu en son Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır.