Cadde Beyaz Saray’ın ikinci aktörü

Beyaz Saray’ın ikinci aktörü

23.11.2016 - 08:43 | Son Güncellenme:

Geçmişte Hollywood yıldızlarıyla onlarca filmde rol alan ancak hep “kendini” oynayan Donald Trump, Ronald Reagan’ın ardından Beyaz Saray’a geçen ikinci “oyuncu” oldu.

Beyaz Saray’ın ikinci aktörü

ABD'de 8 Kasım'da yapılan seçimlerde ülkenin 45'inci başkanı seçilen Donald Trump'ın daha önce birçok filmde oynadığı ortaya çıktı. Bu yüzden Trump için, Ronald Reagan'ın ardından Beyaz Saray'a geçen ikinci aktör yorumu yapıldı. Donald Trump'ın, Macaulay Culkin'in başrolü oynadığı "Evde Tek Başına 2" filminde görünmesi, seçim sonuçları açıklandıktan sonra en çok konuşulan konulardan biri oldu. Filmde Culkin'in canlandırdığı Kevin McCallister karakteriyle bir otelin lobisinde karşılaşan ve ona yol tarif eden Trump'ın göründüğü sahne sosyal medyada defalarda paylaşıldı. "Zırtapoz," "Wrestlemania" ve "Milyarderler Savaşı" gibi birçok Hollywood yapımında roller alan yeni başkan, Sex and the City dizisinde de iki kez konuk oyuncu olmuştu.

Haberin Devamı

Trump'ı oyunculuk konusunda Reagan'dan ayıran en büyük özellik ise Trump'ın her zaman ya "kendini" ya da "kendine benzeyen" karakterleri canlandırması. 1990'lı yıllar ile 2000'li yılların başında küçük çapta oyunculuk deneyimlerinde bulunan Trump, genellikle zengin işadamı profilindeki karakterlere hayat verirken, profesyonel oyunculuk hayatına 1937'de başlayan Reagan çok farklı karakterlere bürünmüştü. Trump rol aldığı filmlerde ünlü oyuncularla kamera karşısına geçti. "Küçük Afacanlar" filminde Waldo isimli zengin çocuğun babası olan Trump kendisine telefon açan oğluna "Paranın satın alabileceği en iyi çocuksun" diyerek kendince ilginç bir iltifatta bulunuyor. "The Fresh Prince of Bel Air" dizisinde Will Smith ile sahnesi olan Trump, eski model Cindy Crawford ve şarkıcı Art Garfunkel ile de film projelerinde yer aldı. Trump, Woody Allen'in yönetmenliğini üstlendiği 1998 yapımı "Celebrity" filminde ise Leonardo DiCaprio ve Charlize Theron ile karşılaştı. (Sabah)