Gündem Beyin kanamasıyla iki gün geçirdi

Beyin kanamasıyla iki gün geçirdi

16.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Baterist Emre Sirmen, aşırı baş ağrısı sonrası eşinin ısrarıyla başvurduğu hastanede 2 gündür beyin kanamasıyla yaşadığını öğrendi. Sirmen’in hayatı, beyin damarlarına yapılan anjiyoyla kanama durdurularak kurtarıldı...

Beyin kanamasıyla iki gün geçirdi

Özel bir üniversitede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünde okuyan Emre Sirmen(31), üniversite arkadaşları ile birlikte bir müzik gurubu kurmuştu. Sirmen’in bateristliğini yaptığı grup, birçok üniversitede konserler veriyordu. Bu konserler sırasında hemşirelik bölümünde okuyan Esra Gül ile tanışarak birbirlerine aşık oldular. Genç çift 3 ay önce sevdiklerinin katıldığı bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Ölümle burun buruna

Üniversite öğrenciyken amatör olarak kurdukları müzik gurubunu profesyonel haline getirmek isteyen Sirmen, gerekli malzemeleri alabilmek için para biriktirme amacıyla uluslararası yollarda TIR şoförlüğü yapmak için bir şirkete başvurdu. İşe kabul edilen genç baterist, uluslararası yollara çıkabilmek için gerekli vizeleri almaya çalışırken baş ağrısı çekmeye başladı.

Beyin kanamasıyla iki gün geçirdi
Ağrının yoğunluk ve stresten olduğunu düşünen Sirmen, sürekli ağrı kesici kullandı. Ancak hiçbir sonuç alamadı. Hemşire eşi Esra Gül Sirmen’in ısrarı ile Memorial Şişli Hastanesi’ne kontrole gittiğinde genç bateristin farkında olmadan iki gün beyin kanaması ile yaşadığı tespit edildi.

4 saatlik operasyon

Haberin Devamı

İki gün ölümle burun buruna yaşayan genç bateriste Op. Dr. Fahih Han Bölükbaşı, kanamış beyin anevrizması teşhisi konuldu. Sirmen, aynı gün Memorial Şişli Hastanesi Girişimsel Radyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mert Köroğlu’nun gerçekleştirdiği ameliyatsız anjiyo yöntemiyle tedavi edildi. Beyni besleyen şah damarının sonunda yerleşen kanamış anevrizma, damar içinden ince tellerle doldurularak tedavi edildi. Toplam 4 saat operasyon sonrası 1 gün yoğun bakımda kalan Sirmen, 3 gün sonra da taburcu oldu.