Gündem Beykoz’dan lisansta % 100 burs olanağı

Beykoz’dan lisansta % 100 burs olanağı

21.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun geçmişi üzerine inşa edilen Beykoz Üniversitesi, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencilerini alacak.

Beykoz’dan lisansta % 100 burs olanağı

Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitimi Vakfı tarafından kurulan üniversite, İşletme ve Yönetim Bilimleri, Sanat ve Tasarım, Sosyal Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık olmak üzere dört fakülte, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulu ile eğitim hayatına başlayacak. Üniversitede ayrıca Meslek Yüksekokulu (MYO), Beykoz Lojistik MYO ve Lisansüstü Programlar Enstitüsü de olacak.

Bu yıl lisansta İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi ve Sivil Havacılık Yüksekokulu’na öğrenci alacaklarını kaydeden Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, ön lisansta ise Beykoz Lojistik MYO ve yeni açılacak Meslek Yüksekokulu’na öğrenci kabul edeceklerini belirtti. Bu yıl fakültelerdeki lisans bölümlerine tüm öğrencilerin yüzde 100 burslu alınacağını açıklayan Durman, “Burslar öğrencilerin öğrenim süreleri boyunca geçerli olacak. Öğrenciler, yüksekokul lisans bölümleri ve ön lisans bölümlerinde ise yüzde 100 ve yüzde 50 oranlarında burslu olarak öğrenim görebilecek” dedi.

Haberin Devamı


Yazarlar