Kültür Sanat Beyoğlu'na Gözün Gibi Bak!

Beyoğlu'na Gözün Gibi Bak!

30.03.2010 - 11:23 | Son Güncellenme:

Beyoğlu: Gözün Gibi Bak!” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren 42 eserin yer aldığı sergi, 30 Mart’tan itibaren Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.

Beyoğluna Gözün Gibi Bak

Beyoğlu Belediyesi ve Atlas Dergisi’nin birlikte düzenlediği “Beyoğlu: Gözün Gibi Bak!” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye giren 42 eserin yer aldığı sergi, 30 Mart’tan itibaren Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.

Haberin Devamı

Beyoğlu Belediyesi ve Atlas Dergisi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Beyoğlu: Gözün Gibi Bak!" adlı fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmaya katılan fotoğraflar, şimdi de bir sergide sanatseverlerle buluşuyor.

Yarışmada dereceye girenler ve katılanlardan seçilen 42 eserin yer alacağı sergi, İstiklal Caddesi'nde bulunan Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde 30 Mart- 8 Nisan 2010 tarihleri arasında gezilebilir.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan ödül töreni ve sergi açılışı 30 Mart 2010 Salı günü saat 18.00’de yapılacak. Yarışmada dereceye giren Ahmet Tarımcı, Ercan Aydeniz, Hüseyin Yıldız, Cem Türkmen, Osman Bahri Turgut ve Aydın Berk Bilgin ödüllerini Başkan Demircan’ın elinden alacak.

Haberin Devamı

Tarih : 30 Mart 2010 Salı
Saat : 18.00
Yer : Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi
Adres : İstiklal Caddesi No: 217 Tünel / Beyoğlu