Gündem Big Brother Alphan kimdir?

Big Brother Alphan kimdir?

28.11.2015 - 23:00 | Son Güncellenme:

Big Brother Türkiye yarışmacılarıyla oldukça dikkat çekti. O yarışmacılardan biri ise Big Brother Alphan. Big Brother Alphan kimdir? İşte tüm detaylar..

Big Brother Alphan kimdir

Big Brother Türkiye yarışmacılarıyla oldukça dikkat çekti. O yarışmacılardan biri ise Big Brother Alphan. Big Brother Alphan oldukça iddialı. İşte Alphan hakkındaki detaylar..

Haberin Devamı

Big Brother Alphan kimdir?

Ailesi ile beraber yaşıyor, ikiz kardeşi var ama kardeşi ile tamamen farklı karakterler olduğunu söylüyor. Salsa ve bachata yapıyor. Alphan düzenli yaşamayı seviyor, odasındaki eşyaların düzeninin bozulması onu rahatsız ediyor. Clark Kent gibi içinde herkese göstermediği çok güçlü bir karakter olduğuna inanıyor. Alphan genç yaşına rağmen, hayatta bir çok tecrübe edindiğini söylüyor.

Big Brother Türkiye’nin de onun için büyük bir yaşam tecrübesi olacağını düşünüyor. Kolay kolay sinirlenmediğini belirten Alphan, sakin yapısı ile ev arkadaşları arasında sevileceğine inanıyor. En büyük korkusu herhangi bir işte başarısız olmak. Alphan Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp, eğitimi için kullanmak istiyor.

Haberin Devamı

Şu anda; İtalya, İspanya, Filipinler, Meksika, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Balkanlar’da yayında olan ‘Big Brother’, Türkiye için aylar öncesinden hazırlıklara başlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, İstanbul’da bugüne kadar kurulmuş en büyük program platosunu hazırladı.
REKOR ÖDÜL TAM BİR MİLYON LİRA
‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.