Bilgi Rehberi MARKETLER AÇIK MI? BİM-A101-ŞOK bayramda çalışıyor mu, kapalı mı? 9-12 Temmuz Market çalışma saatleri...

MARKETLER AÇIK MI? BİM-A101-ŞOK bayramda çalışıyor mu, kapalı mı? 9-12 Temmuz Market çalışma saatleri...

10.07.2022 - 23:16 | Son Güncellenme:

Kurban Bayramı ile birlikte market çalışma saatleri araştırılıyor. 9 Temmuz tarihinde başlayan Kurban Bayramı 12 Temmuz Salı günü sona erecek. Market şubelerinde ihtiyaçları olan vatandaşlar herkes tarafından bilinen BİM, A101, ŞOK, Carrefour ve Migros marketlerin bayram süresince açık olup olmayacağını merak ediyor. Peki Kurban Bayramda marketler açık olacak mı?

MARKETLER AÇIK MI BİM-A101-ŞOK bayramda çalışıyor mu, kapalı mı 9-12 Temmuz Market çalışma saatleri...

Bayram süresince marketler açık olacak mı sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Marketlerde ihtiyaçları olan vatandaşlar BİM-ŞOK-A101, Migros ve Carrefour bayramda açık olacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki Bayram süresince marketler açık olacak mı?

Haberin Devamı

BİM BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI?

BİM bayram süresince ilk iki gün hizmet vermeyecek. BİM mağazaları Cumartesi-Pazar günleri kapalı olacak. 11 Temmuz Pazartesi günü ise yeniden hizmet vermeye devam edecek.

A101 BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI?

A101 bayramın ilk günü kapalı olacak. 10 Temmuz Pazar gününden itibaren ise hizmet vermeye devam edecek.

ŞOK MARKET BAYRAMDA AÇIK OLACAK MI?

Şok market bayramın ilk günü öğleye kadar kapalıydı. Öğleden sonra ise ŞOK marketler hizmet vermeye başladı. Bayram süresince hizmet vermeye devam edecek.

CARREFOUR VE MİGROS AÇIK OLACAK MI?

Carrefour ve Migros mağazalarının da ilk gün hizmet vermesi beklenmezken 10 Temmuz Pazar gününden itibaren mağazaların bayramın geride kalan günlerinde açık olması bekleniyor. Bu mağazalarda kurban satışı da yapıldığı için gün içerisinde dağıtımların yapılması ya da ikinci günden itibaren dağıtılması bekleniyor

Yazarlar