Bilgi Rehberi Çember Gün Doğmadan oyuncuları kimler? Çember: Gün Doğmadan filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Çember Gün Doğmadan oyuncuları kimler? Çember: Gün Doğmadan filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var?

15.07.2022 - 18:11 | Son Güncellenme:

Çember Gün Doğmadan filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Abdullah Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımcılığını ise Evren Oğuz gerçekleştirdi. Peki Çember Gün Doğmadan oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Çember Gün Doğmadan oyuncuları kimler Çember: Gün Doğmadan filmi konusu nedir ve oyuncu kadrosunda kimler var

Çember Gün Doğmadan filmin oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Barış Bağcı gibi isimler yer alıyor. Bu akşam ekranlra gelecek filmin konusu merak ediliyor. Peki Çember Gün Doğmadan oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Haberin Devamı

ÇEMBER GÜN DOĞMADAN OYUNCULARI

Abdullah Oğuz'un yönetmenliğini yaptığı Çember Gün Doğmadan filmin oyuncuları ise; Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay, Barış Bağcı.

ÇEMBER GÜN DOĞMADAN KONUSU

İstanbul’un en nezih semtlerinden birindeki bir parkta, özel bir kolejde okuyan lise öğrencisi genç bir kızın cesedi bulunur. Zengin bir iş insanı olan Hikmet Denizoğlu’nun tek çocuğu olan Defne’nin ölümü, babası başta olmak üzere, okul arkadaşlarını da derinden sarsar. Vahşice işlenen cinayet tüm şehri korku ve endişeye boğmuştur. Ekibimiz bir yandan cinayet sonrası oluşan kaos ortamını yatıştırmakla uğraşırken, bir yandan da cinayeti çözmeye çalışır. Şimdi tek bir soru vardır; Genç kızı böyle vahşice kim öldürmüştür? Ekibimiz cinayeti çözmeye başladıkça, şaşırtıcı bir sona doğru ilerlerler.

Yazarlar