Bilgi Rehberi Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında? Masterchef jüri üyesi Danilo Zanna nereli?

Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında? Masterchef jüri üyesi Danilo Zanna nereli?

23.09.2022 - 16:20 | Son Güncellenme:

Masterchef'te yarışmacılar yemekleri ile rekabet ediyorlar. Danilo Zanna, Masterchef'in jüri üyeleri arasında yer alıyor. Ünlü şef, Masterchef programından önce farklı yapımlarda da yer aldı. Peki Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında?

Danilo Zanna kimdir, kaç yaşında Masterchef jüri üyesi Danilo Zanna nereli

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982'de dünyaya geldi. Zanna, İtalya'da doğdu ve aşçılığı aile mesleği olarak aldı. Danilo Zanna, Masterchef'in jüri üyeleri arasında bulunuyor. Peki Danilo Zanna kimdir?

Haberin Devamı

DANILO ZANNA KİMDİR?

Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde Prato, Toskana, İtalya'da dünyaya geldi. Aşçılığı aile mesleği olarak yapan başarılı isim, Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk mutfağı üzerine yemeklerin bulunduğu bir restoran açtı. Daha sonra ilk defa “Zahide ile Hayata Yetiş” adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı.

Asıl çıkışını ise kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu. Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı.

2012'de Tuğçe Demirbilek ile evlendi. Ancak çift 15 Aralık 2021 tarihinde boşandı. Danilo Zanna, Masterchef programında jüri üyeliği yapıyor.