Erzurum "Bilinçaltı Mesajların Medyada Kullanılması" Konferansı

"Bilinçaltı Mesajların Medyada Kullanılması" Konferansı

07.12.2017 - 16:58 | Son Güncellenme:

.

Bilinçaltı Mesajların Medyada Kullanılması Konferansı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde "Bilinçaltı Mesajların Medyada Kullanılması" konferansı düzenlendi.

Haberin Devamı

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salonu'nda düzenlenen konferans, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin müzik dinletisiyle başladı.

Programda konuşan Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Muhammet Dursun Kaya, öğrencilerin mektepli olmalarının yanı sıra alaylı olmalarını da önemsediklerini söyledi.

Amaçlarının öğrencileri mezun olduktan sonra yüzleşecekleri iş dünyasıyla karşılaştırmak olduğunu belirten Kaya, "Çeşitli kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli temas halindeyiz. Bu programlar dahilinde öğrencilerimizi iş dünyasıyla bir araya getirmek ve geleceğe daha iyi hazırlama gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda okulumuz Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümünün organize ettiği bu konferansı çok önemsiyoruz." diye konuştu.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından yapımcı ve yönetmen Tayfun Öztürk, "Bilinçaltı Mesajların Medyada Kullanılması" konulu konferans verdi.

Medyada kullanılan ses ve görüntü efektleri hakkındaki detayları anlatan Öztürk, konferansta video ve fotoğraflı örneklerle katılımcılara sunum yaptı.

Konferansa Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Nihat Yatkın, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.