Teknoloji BioShock Yeni Nesle Aktarılıyor

BioShock Yeni Nesle Aktarılıyor

01.07.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden BioShock, açıklanan bilgilere göre yenilenen hali ile birlikte tekrardan satışa sunulacak…

BioShock Yeni Nesle Aktarılıyor

İlk halkası ile beraber geniş bir kitle tarafından beğenilen ve bunun yanında özgün senaryosu sayesinde bolca ödüle layık görülen BioShock, bilindiği üzere bu başarısından sonra seriye dönmüştü. İlk yapımın ardından bizleri ziyaret eden ikinci oyun, her ne kadar güzel satışlar elde etse de yenilik içermediği eleştirileri ile bolca gündem konusu olmuştu. Nitekim bu geri bildirimleri dikkate alan yapımcı, her ne kadar Infinite ile yeni bir şeyler denese de eleştiri oklarının hedefi olmaktan kaçamamıştı. Şimdilerde seriyi haber konusu yapa yegane şey ise yeni nesil konsollarına aktarılıyor oluşundan kaynaklanmakta. Yakın zamanda serinin tüm halkalarını yeni nesil platformlarda oynayabileceğiz.

Haberin Devamı
Resmi Olarak Duyuruldu

Başlangıçta sızıntı olarak ortaya çıkan bilgi, 2K Games tarafından yapılan açıklama sonrasında nihayet resmiyet kazanmış oldu. BioShock, ikinci oyun ve Infinite halkalarının tümünü yeni nesil için internet sayfası üzerinden duyurmuş bulunmakta. Üstelik oyunun yenilenen versiyonu için çıkış tarihi bilgisini de paylaşan yapımcı, Collection’ın 13 Eylül 2016 tarihinde satışa sunulacağını açıkladı.

PC İçin de Geliyor

Yapılan açıklamada serinin yenilenmiş sürümlerinin sadece konsollara değil aynı zamanda PC platformuna da uğrayacağı bilgisi paylaşıldı. Yani Collection’ın PS4, Xbox One ve PC için satışa sunulacağını söylemek mümkün. Fiyat konusuna da değinen yapımcı, paketin 60 dolar karşılığında alınabileceğini bildirdi.