Gündem Bir ay arayla evleneceklerdi

Bir ay arayla evleneceklerdi

13.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelirken İran’da düşen uçakta iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ile arkadaşları, Zeynep Coşkun, Ayşe And, Burcu Urfalı, Aslı İzmirli, Liana Hananel, Jasmin Baruh, Sinem Akay, pilotlar Beril Gebeş ve Melike Kuvvet ile hostes Eda Uslu yaşamını yitirdi.

Bir ay arayla evleneceklerdi

Mina Başaran ve arkadaşlarının uçak kazasında ölümü, iş ve cemiyet hayatını yasa boğdu. Metprint Baskı Sistemleri’nin sahibi Murat Gezer’le 14 Nisan’da dünyaevine girmeye hazırlanan Mina Başaran’ın hemen ardından, hayatını kaybeden Zeynep Coşkun, Ayşe And ve Sinem Akay’ın da bu yaz birer ay arayla evlenecekleri ortaya çıktı. Arkadaşların, sırasıyla birbirlerinin bekarlığa veda partilerine katılmayı planladıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

İNSTAGRAM’I KAPANDI

Mina Başaran ve arkdaşlarının ölümünün ardından sosyal medyadan bazı olumsuz yorumlar da yapıldı. Başaran’ın takip isteğine açık olan Instagram hesabında paylaştığı son fotoğrafa, bazı kullanıcılar uçağın düşmesini bekarlığa veda partisine bağlarken, birçok kişi bu olumsuz yorumlara sert tepki gösterdi.

Başaran Ailesi, ölen kızları Mina’nın hesabını kapalı hale getirdi ve bu sayede fotoğraflarının kullanılmasının önüne geçti.

Başaran ailesinin evine ziyaretçi akını

İran’daki uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran’ın babası Hüseyin Başaran’ın Göktürk Kemerköy sitelerindeki villasına ziyaretçi akını yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren Başaran ailesinin evine taziye için çok sayıda kişi geldi. Başaran ailesi evde taziyeleri kabul etti. Site içerisinde ise gün boyunca iki ambulans bekletildi. Ziyaretçiler taziyenin ardından Hüseyin Başaran’ın villasından ayrıldı. Şirketin Kemerburgaz’daki merkez binasında ise sessizlik hakimdi. İSTANBUL-DHA