Ankara Bir Ayda 3 Bin 200 Evi Ziyaret Ettiler

Bir Ayda 3 Bin 200 Evi Ziyaret Ettiler

02.02.2018 - 15:10 | Son Güncellenme:

.

Bir Ayda 3 Bin 200 Evi Ziyaret Ettiler

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, bir ayda 3 bin 200 ev ziyareti ile çok ciddi bir saha çalışmasına imza attıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Başkan Kaynarca, Danışma Meclisi ocak ayı toplantısında yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Politikalar Başkanlığının organizasyonunda mahalle teşkilatlarının ciddi yük almasıyla başarılı bir çalışma yapıldığını belirterek, özellikle kış aylarında ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın öneminin farkında olarak büyük bir heyecanla ve maneviyatla bu işe sahip çıktılarını kaydetti.

Hedeflerinin üzerinde bir çalışmayla ciddi ev ziyaretine ulaşıldığını ifade eden Kaynarca, şunları kaydetti:

"Artık sadece yönetim kurulları değil tüm Tepebaşı teşkilatı olarak ayaktayız. Her çalışmamızı aynı hassasiyetle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın 'Ru-be-ru' dediği, 'kapı kapı gezeceksiniz' dediği çalışmayı kongremizden beri aralıksız sürdürüyoruz. Sosyal çalışmaları aralıksız sürdürürken kardeşliğimizi pekiştiren bir çok olayla karşılaştık. Aylık 2 bin ila 3 bin ev ziyareti yapan ekiplerimizin bu çalışması sadece ramazan, bayram değil 12 ay sahada olduğunun ispatıdır. Teşkilatımızla gururluyuz."