İzmir ’BİR BAŞKA ALİAĞA’ AMATÖR FOTOĞRAFÇILARI BİR ARAYA GETİRECEK

’BİR BAŞKA ALİAĞA’ AMATÖR FOTOĞRAFÇILARI BİR ARAYA GETİRECEK

29.01.2015 - 12:55 | Son Güncellenme:

.

’BİR BAŞKA ALİAĞA’ AMATÖR FOTOĞRAFÇILARI BİR ARAYA GETİRECEK

İzmir’in Aliağa ilçesinde ‘Bir Başka Aliağa’ temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek. Fotoğraf yarışmasıyla vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak hedefleniyor.
Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Bir Başka Aliağa’ temalı amatör fotoğraf yarışması, fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğraf sanatçılarını, keyifli bir yarışa sürükleyecek. Aliağa Belediyesi, vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak ve hobi olarak fotoğrafçılığa teşvik etmek amacıyla düzenlediği fotoğraf yarışması, 01 Şubat 2015 tarihi itibariyle başlayıp, 30 Nisan 2015 tarihinde sona ereceğini ilan etti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yaptığı konuşmada, “Düzenlediğimiz bu yarışma vesilesiyle Aliağalı vatandaşlarımızın objektiflerinden gelecek nesillere ışık tutacak görsel bir Aliağa rehberi oluşturacağımıza inanıyorum. Aliağa Belediyesi olarak kentte fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçılarımızın çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlediğimiz bu yarışmaya katılım gösteren vatandaşlarımız, Aliağa’nın karakteristik özelliklerine katkı sağlama ve ilçemizin farklı yönlerinin keşfedilip ortaya çıkarılması noktasında pay sahibi olacaktır. Bu anlamda yarışmaya katılım gösterecek olan vatandaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
DERECEYE GİREN FOTOĞRAFLARA ÖDÜL VERİLECEK
Aliağa’da fotoğraf sanatına gönül veren amatör fotoğrafçılar, Aliağa Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya Aliağa ilçe sınırları içinde çektikleri fotoğraflarla ücretsiz olarak katılabilecek. Sürekli sanayisi ile anılan Aliağa’nın sahip olduğu farklı güzellikleri de öne çıkarmayı hedefleyen yarışmanın seçici kurulunda ise; Volkan Severcan, Şenol Gök, Yunus Yeşilöz, Özgür Gün ve Ozan Çiçek yer alıyor.
Yarışmanın 14 Mayıs 2015 tarihinde açıklanacak sonuçları Aliağa Belediyesi’nin resmi internet sitesinden duyurulacak.18 Mayıs tarihinde düzenlenecek ödül töreninde ise yarışmada ilk 3’e giren yarışmacılara Profesyonel DSLR fotoğraf makinesi, dördüncüye ise yarı profesyonel dijital fotoğraf makinesi takdim edilecek.