Gündem Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde şoke eden gerçek - İzle

Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde şoke eden gerçek - İzle

12.10.2015 - 11:37 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi son bölüm tekrarı ile ekrana geldi. Yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde Deniz gerçekleri öğrenecek. Bundan sonra ne olacak? Bir Deniz Hikayesi 5. yeni bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Bir Deniz Hikayesi 5. bölümde şoke eden gerçek - İzle

Bir Deniz Hikayesi 5. Bölüm'de; Zeynep, Deniz’i alabilmek için mahkemeye başvurdu! Bir Deniz Hikayesi 5. yeni bölümü yayınlanmadı. Dün akşam dizinin son bölüm tekrarı ekerana geldi. Yeni bölümü ile önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam etmesi beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Haberin Devamı

Zeynep ve Hakan, Deniz’in velayeti konusunu mahkemeye taşırlar. Hakan ve Zeynep’in Deniz için bir araya gelmesi Reyhan ve Selim’in gerilmesine sebep olur.

Deniz, okulda sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Zeynep ise her fırsatta Deniz’in yanında olmaya çalışmaktadır.

Hakan, anne oğul birlikteliğine müdahale etmek istese de vicdanına yenik düşmektedir. Her şeyden habersiz Deniz ise anne özlemi çekmeye devam eder.

BİR DENİZ HİKAYESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, daha fazla dayanamaz ve Deniz’i Hakan’ın elinden almak için şartları fazlasıyla zorlar. Bunun üzerine Hakan soluğu yine İstanbul’da alır. Deniz ise,Zeynep’le vakit geçirdiğini babasından saklar.

Aslan Bey geçmişle yüzleşmek zorunda kalır. Zeynep bir yandan babası bir yandan yeni kavuştuğu oğlu arasında gidip gelmektedir. Reyhan’ın artık Zeynep’in hayatlarının içinde olmasına tahammülü kalmamıştır. Hakan’ın kafası ise oldukça karışıktır.