Gündem Bir salkım üzüm cinayeti

Bir salkım üzüm cinayeti

29.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da marketten izinsiz olarak üzüm alan gençlerle, market çalışanları arasında tartışma çıktı. Market çalışanı Mesut Burhan Azim, aynı mahallede oturduğu Hakan Anıl Polat tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Bir salkım  üzüm cinayeti

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bir markette çalışan Uğur Göktepe, 25 Ekim günü iki gençle izinsiz üzüm aldıkları için tartıştı. Sefa Güven ile arkadaşı Engin Altun’un yanına giden Göktepe, “Niye izinsiz alıyorsunuz!” diye çıkışınca aralarında arbede çıktı. Kavgayı ayırmaya gelen Mesut Burhan Azim ise Güven ve Altun’a ayrılmaları konusunda uyarıda bulundu. Marketten ayrılan şüpheliler, olayı arkadaşları Hakan Anıl Polat’a anlattı. Elinde bıçakla olay yerine gelen Polat ise Azim’i göğsünden bıçaklayarak kendisini bekleyen arabayla kaçtı. Azim, kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, şüpheliler Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Sabıkaları var

Haberin Devamı

Polat ve Güven’in iki defa hırsızlıktan sabıka kayıtları olduğu belirtildi. Şüphelilerin öldürdüğü Azim’le de aynı mahallede yaşadığı ortaya çıktı.