Ekonomi Birleşik Ödeme’ye inovasyon Ödülü

Birleşik Ödeme’ye inovasyon Ödülü

18.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Birleşik Ödeme’ye inovasyon Ödülü

Ürettiği inovatif çözümler ile Türkiye’de önemli iş birlikteliklerine imza atan elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşu Birleşik Ödeme, 5’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin alanında öncü 1216 şirketinin katıldığı Türkiye’nin İlk İnovasyon Geliştirme Programı ‘İnovalig 2018 Ödülleri’ organizasyonunda EFT saatleri dışında banka hesapları arası para transferine imkan veren ‘Nöbetçi Transfer’ ile ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Müşteri ihtiyacı

Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler, “Şirketimizde inovasyon müşteri ihtiyaçlarından doğmaktadır” dedi. Sözdinler, şöyle konuştu:

“Sahip olduğumuz tecrübe, bilgi ve teknoloji ile yenilikçi finansal ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz EFT saatleri dışında banka hesapları arası para transferine imkan veren Nöbetçi Transfer ürünümüzün Türkiye’nin önemli 1216 şirketinin inovatif ürünleri arasında birinciliğe layık görülmesi doğru yolda olduğumuzu göstermektedir.”

Sözdinler, “Nöbetçi Transfer, bankaların, internet ve mobil şube kanallarında EFT saatleri dışında para transferi için müşterilerine sunacakları yenilikçi bir ürün de olmuştur. Birkaç banka ile yaptığımız işbirliğini de açıklacağız” diye konuştu.